


XIXth European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products and XXVth European Symposium on the Quality of Poultry Meat (7-9 września 2023, Kraków)
II Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Żywność
i żywienie w pigułce”
Dr hab. inż. Małgorzata Białek i mgr Wiktoria Wojtak z naszego Instytutu zaprezentowały wyniki zespołowych badań i otrzymały:
Konferencje

Sympozjum Naukowe „Nauki o Zwierzętach w Praktyce Hodowlanej i Badaniach Biometrycznych„
W dniu 29 października 2021 roku w Warszawie odbyło się II Sympozjum Naukowe „Nauki o Zwierzętach w Praktyce Hodowlanej i Badaniach Biomedycznych”. Organizatorami sympozjum w ramach nowego cyklu byli młodzi naukowcy z naszego Instytutu oraz Instytutu Nauk o Zwierzętach SGGW.
II Sympozjum Naukowe
– Sprawozdanie: czytaj więcej »
– Książka abstraktów: czytaj więcej »
I Sympozjum Naukowe
– Sprawozdanie: czytaj więcej »
– Książka abstraktów: czytaj więcej »